Støydemping

Har du produksjonslinjer eller maskiner og utstyr som avgir mye støy? Vi produserer alt av skreddersydde støydempingsprodukter til industrien.

Dette dreier seg om å bygge rom for å holde støy ute, eller stenge den inne så reglene for støynivå er innenfor HMS standarder. Et eksempel er store produksjonsanlegg med støyende maskiner, hvor operatørene må sitte skjermet i eget kontrollrom. Har man mindre maskiner, kan disse bygges inn i et støydempende rom. Veggmoduler for støyskjerming er spesielt velegnet til sveisebur, slipebåser og støyskjerming av maskiner. Vi leverer også støydempende gardiner.

Funksjonelle og lyse rom bygges ved enkel tilpassing av støydempende elementer med utvendig oveflate som enkelt kan rengjøres. Rommene kan innredes som kontor, spiserom, laboratorium eller annet. Belysning og aircondition kan inkluderes om ønskelig.

Uansett hvilke støyskjermingsbehov du har leverer vi spesialkonstruerte nøkkelferdige løsninger. Produktene produseres hos oss i Askim og fraktes og monteres der du ønsker.

No items found.