Sveisegarasjen

"Sveisegarasjen" er et spennende tilbud for ungdom under 20 år, på Askim Mekaniske Verksted. Her kan de lære sveising under kyndig veiledning.

I sveisegarasjen får deltakerne, som inkluderer elever fra industriteknologi-linja på videregående skole, en unik mulighet til å utforske sveisingens verden. De oppfordres til å delta aktivt og bidra til å hjelpe og instruere hverandre.

Hos Sveisegarasjen står kreativitet og ønsket om å utforske sveisingens muligheter i fokus. Samarbeidet med Eimund Sand, en anerkjent kunstner, gir ungdommene muligheten til å lære om kunst, geometriske figurer og former inspirert av naturen.

Kunstner Eimund Sand hjelper ungdommene i Sveisegarasjen.

Sveisegarasjen skal være et fristed fra sosiale medier der ungdommene kan utfolde seg kreativt. Arrangementet er åpent for alle, uavhengig av bakgrunn eller erfaring, og gir ungdommene en pause fra den digitale verden.

Sveisegarasjen har vært en pågående aktivitet i flere år. Vanligvis deltar mellom 10 og 20 ungdommer, i aldersgruppen fra ungdomsskolen og oppover.

Selv om sveising kan virke skremmende ved første øyekast, blir deltakerne forsikret om at det er trygt så lenge de følger sikkerhetsreglene. Med riktig sikkerhetsutstyr og veiledning fra erfarne instruktører, får ungdommene en trygg og lærerik opplevelse.

Sveisegarasjen er et eksempel på hvordan felles interesser kan bringe mennesker sammen. Deltakerne, til tross for deres ulike bakgrunner, samarbeider naturlig for å skape og utforske mulighetene innenfor metallarbeid og sveising.

Følg Sveisegarasjen på Facebook
No items found.

Ønsker du vite mer om sveisegarasjen?

Mette Schau Hageberg

HR/Personal

Rino Lund

Innkjøp

Annet aktuelt hos AMV